x

SMS trikovi: Ovim porukama ćete privući njegovu pažnju!

Privući i zadržati nečiju pažnju preko poruke nije nimalo lako, piše sajt Cosmopolitan.

Kada pritisnete “send” jedino što sljedeće možete uraditi je da čekate i pitate se da li ste zabavne i slatke dovoljno kako bi zaslužile odgovor i eventualno poziv na sastanak.. Ove 4 poruke će sigurno rezultirati željenim ishodom.

 

1. Poludeću od obaveza na poslu! Hajde, odvuci mi pažnju na nešto ljepše.

 

Bez sumnje će ovakva poruka privući pažnju i izmamiti osmijeh na njegovom licu! A i vjerovatno će se i zaista potruditi da mislite na nešto ljepše. Možda čak dobijete i poziv na piće! Naravno, nemojte zaboraviti na smajlić na kraju poruke!

 

2. Zamisli šta upravo sada radim! Gledam najnoviju epizodu “Game of Trones” uz kokice i pitam se ko će mi praviti društvo.

 

Ukoliko flertujete već nedeljama, a nikako da napravite prvi korak koji oboje priželjkujete, ovo je najbolji način da se pokrenete. Iskoristite to što znate šta voli da gleda ili sluša i okrenite situaciju u svoju korist. Sigurni smo da neće imati srca da odbije i da je ovakav scenario već priželjkivao, a u svakom slučaju ostavićete utisak samopouzdane žene kojoj nije glupo da prva načini korak.

 

3. Hej, kako je bilo poslovnom sastanku - ispitu (ako je student)?

 

Jednostavna, ali veoma korisna poruka kojom mu stavljaš do znanja da si zapamtila važan događaj u njegovom životu. I sigurno se dopisivanje neće završiti samo na odgovoru: “Odlično - Loše”.

 

4. Upravo slušam (upište ime benda, pjevača) i sjetih se tebe. Šta radiš?

 

Ovom jednostavna porukom još jednom stavljate do znanja vašem potencijalnom izabraniku da pažljivo slušate o njegovom muzičkom ukusu, hobijima i slično. Simpatičan način da stavite nekome do znanja da pomislite na njega u toku dana i nema šanse da će ostati ravnodušan.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.