x

SMUČIĆE VAM SE: Otkrivena prava istina! Haris i Rada su sve vrijeme OBMANJIVALI JAVNOST, evo i kako!

Radmila Manojlović i njen devet godina mlađi izabranik Haris Berković pažnju domaće javnosti privukli su brojnim zajedničkim pojavljivanjima u medijima, a od trenutka kada su otkrili da su u vezi, ne prestaju da pune novine.

S vremena na vrijeme se pojavi informacija da je ovaj par raskinuo iz ovog ili onog razloga, a izgleda da je to sve izmišljeno. Naime, dečko koji se predstavio kao Harisov prijatelj iz rodnog Gradačca, ispričao je nešto što je sve iznenadilo.

 

- Zanimljiva je situacija od samog početka vezana za Radu i Harisa, ali ne znam koliko ste mogli da primijetite da u njihovim nastupima i pojavljivanjima koji nisu javni nema pretjeranog zbližavanja. Sve je to određena ``maska`` odnosno igrarija za javnost. Rada i Haris nikada nisu bili u vezi uopšte, nego su iskoristili znatiželju našeg naroda da bi stekli određeni i još veći vid popularnosti. I mogu vam reći da im se to isplatilo. I jednom i drugom. Njih veže samo posao. Pjesme su im slušane, spotovi su gledani, ali ne vidim razlog zašto su to radili uopšte i zašto su ``zamazivali oči`` javnosti. Moglo se to i na drugačiji način uraditi - rekao je izvor koji je želio da ostane anoniman.

 

Ovaj momak je istakao da mu je Haris prijatelj bez obzira na sve i da nema ništa protiv takvog načina ``reklamiranja``, ali i da smatra da je to momku poput Harisa zaista nepotrebno.

 

- Rijetko je kući u Gradačcu i ne viđamo se baš često. Većinu vremena provodi u Beogradu. Dobro je iskoristio popularnost. Kao što su to nekada uradile Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik za koje je brujala cijela bivša Jugoslavija da su u svađi, a njima je to godilo, ploče su se prodavale, punile su se dvorane i dobro su to iskoristile. Izvrstan marketinški trik. Ali sada je drugo vrijeme i popularnost se gradi na druge načine. Sigurniji je put kad se okrenete dobroj pjesmi i solidnom izgledu, to ostaje za sva vremena, a ne plasiranjem nekih neistina, zbog popularnosti koja je u takvim situacijama i nekada kratkog daha - izjavio je Harisov prijatelj za ``expressmag``.

 

Da li su Rada i Haris uspjeli da prevare sve ili je njihova ljubav prava, a ne samo marketing, ostaje da se vidi.

(Expressmag)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.