x

SNAJKA PRIZNALA... Evo zašto Prijovićevoj Brena daje novac!

Pjevačica Aleksandra Prijović je otkrila da dobija novac od buduće svekrve Lepe Brene. Aleksandra je otkrila da je ranije često bila gošća na zabavama u domu Živojinovića i da joj je njena starija koleginica rado davala bakšiš. 

- Ja njih poznajem nekoliko godina, pa sam pjevala kod njih kad su slavili rođendane i na nekim privatnim žurkama. Sigurno se desilo, ali ne mogu da se sjetim za koju pjesmu mi je Brena dala bakšiš - rekla je Prijovićka za „Ekskluziv“.

 

Osim što se ne sjeća koliko je novca i za koju pjesmu dobila od Brene, Aleksandra je zaboravila i mnogo važnije detalje iz svog života!

 

- Iskrena da budem, Filip i ja ne znamo gdje smo se upoznali. Ja sam nekoliko godina prije naše veze njega negdje srela, vjerovatno na blic, u prolazu. Naravno, sjećam se našeg prvog poljupca (smijeh). Bilo je to u našem stanu - rekla je Prija, a njen dečko je nešto rječitije objasnio kako je teklo njihove upoznavanje.

 

- Znamo se duže vrijeme, ali ne možemo da se sjetimo kad je to bilo. Nisu bile varnice na prvu. Ali dobro, ja sam bio u vezi, a i ona je bila zauzeta, nije bilo prilike ni vremena. Na kraju, kad se sve namjestilo, desila se ljubav - rekao je Filip prije nekoliko mjeseci.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.