x

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: Zbog smrti muža sam pala u depresiju!

Snežani Ðurišić se, tri godine nakon smrti muža Slobodana Gvozdenovića, vratio osmijeh na lice. Pjevačica svog voljenog čovjeka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboljeti, ali je uspjela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada riješila da otkrije da je nakon njegove smrti zapala u tešku depresiju.

- Pisac čiji sam cijeli opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga „Put kojim se ređe ide“ mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vrijeme za mene. Nisam znala kako ću dalje - ispričala nam je Snežana Ðurišić na promociji novog romana „Sjeti se naše ljubavi“ Vesne Dedić.

 

Iza pseudonima Benedikt krije se kanadski pisac i filmski reditelj srpskog porijekla Božidar Damjanović, kome je pjevačica zahvalna što joj je pomogao da pobijedi teško stanje.

 

- Knjige čitam od malih nogu. Od domaćih pisaca volim Ljiljanu Habjanović, Vanju Bulića, Isidoru Bjelicu, Jelenu Bačić i Vesnu Dedić i Radusinović, koje nosim na odmor ili čitam prije spavanja. Nemam ambicija da opišem svoj život u autobiografiji. Mislim da to ne bi bilo zanimljivo. Moj život je oskrnavljen Slobodanovim odlaskom. Nikad tu prazninu niko neće popuniti. Kad je bio živ, imala sam porodicu, a sad to više nije isto. Mladi bi rekli da nisam kul jer o meni nema skandala. Privatno sam sasvim obična žena, koja nije Snežana sa scene - zaključuje muzička urednica „Zvezda Granda“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.