x

SNIMAK STRAVE! BMW SMRTI KOSI ŽIVE LJUDE: Auto se zalijeće u radnike i ubija Nišlijku! (UZNEMIRUJUĆE)

Objavljen je stravičan snimak na kom se vidi trenutak u kom je BMW u rumunskoj fabrici ``Leoni`` usmrtio Nišlijku Irenu Ilić. Na snimku se vide radnici kako mirno ručaju, dok u jednom trenutku na njih ne naleti automobil u punoj brzini. Neposredno nakon toga, ostali radnici su izašli da ukažu pomoć povrijeđenima.

Mladić je vozio BMW, želio je da se pokaže radnicima ``Leonija`` koji su imali pauzu za obrok, u jednom trenutku je dostigao brzinu od 80 kilometara na čas. Uletio je pravo među stolove gdje je sjedilo oko pedesetak radnika - naveli su rumunski mediji.

 

U nesreći je povrijeđeno ukupno petoro ljudi, među kojima su još dvije državljanke Srbije - Branka Grigorijević (34) i Aleksandra Ranđelović (29).

 

On je, dok se hvalio pred damama, izgubio kontrolu nad svojim vozilom izvan postrojenja ``Leoni``, potom je probio ogradu fabrike i udario u šest zaposlenih žena koje su bile na pauzi na klupicama pored ograde.

 

Svjedok Dumitru Andrej Adelina bio je udaljen samo nekoliko metara od mjesta nesreće.

 

``Vidio sam da dolazi iz pravca nekih kamiona, odjednom je skrenuo desno i udario direktno u ljude. Žena je podletjela pod auto i preminula - rekao je Adelina koji je o tragediji obavijestio policiju.

 

Fabrika „Leoni“, koja proizvodi automobilske kablove za vozila „jaguar“ i „lendrover“, tokom obuke kandidatima za rad plaća novčanu naknadu za obrok i troškove prevoza. U stravičnoj nesreći u „Leoniju“ u Rumuniji  poginula je Irena Ilić, koja je bila na obuci za posao.

(Observatir.tv)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.