x

ŠOK FOTKE ZORANA MARJANOVIĆA: Inspektori otkrili da je PROFI SNAJPERISTA!

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, više od dvije decenije se profesionalno bavi i streljaštvom, a nosilac je i bronzane medalje u pucanju iz snajpera. Nepoznate detalje iz biografije Marjanovića, koji je gotovo punih godinu dana pod budnim okom javnosti zbog neriješenog ubistva njegove supruge, ekskluzivno otkriva Kurir, koji je došao u posjed fotografija sa jednog takmičenja u streljaštvu.

- Nakon ubistva Jelene Marjanović i pokretanja istrage, inspektori koji su radili na slučaju ostali su u šoku kad su saznali da je njen muž profesionalni snajperista. Već na saslušanju u policiji i on sam je to potvrdio, kao i to da često trenira, ali i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica SAJ i Kobre - rekao je za Kurir dobro obaviješten i pouzdan izvor.

 

Potvrdio saznanja

 

Redakcija je pozvala i udovca nesrećne pjevačice, koji je potvrdio naša saznanja.

 

- Tačno je da se profesionalno bavim i streljaštvom, i to još od 1990. godine, kad sam se učlanio u Savez strijelaca Jugoslavije, gdje sam učio da pucam iz vazdušne puške. Pored muzike, streljaštvo je moja druga velika ljubav. Zahvaljujući upornosti, posvećenosti i predanosti toj disciplini, koja je podrazumijevala obuke i treninge, tokom godina sam napredovao i usavršavao se - kazao je za Kurir Marjanović.

 

Poslije nekoliko godina treniranja sa vazdušnom puškom, Marjanović je, kako kaže, ubrzo počeo da puca i iz pištolja, ali i da učestvuje na takmičenjima u zemlji i regionu. Tako u svojoj sportskoj karijeri ima upisano pucanje iz pištolja s bojevom municijom, kao i snajpera.

 

Ispalio 50.000 metaka

 

- Nisam prolazio obuke s pripadnicima specijalnih jedinica, tačnije „sajovcima“ i „kobrama“, ali s njima sam trenirao na vojnom poligonu u Batajnici i učestvovao na takmičenjima. Ispalio sam više od 50.000 metaka, a 2013. u Skoplju sam osvojio i bronzanu medalju - kaže Marjanović.

 

On kaže da su, osim treninga, za ovu disciplinu ključni i talenat, samokontrola, smirenost i strpljenje.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.