x

ŠOK FOTO! Haris Džinović istinu krije šeširom!

Vjerovali ili ne, Haris Džinović je prije 30 godina ponosno pokazivao svoju ćelu, koju danas krije šeširima i maramama. Informer je došao do ekskluzivnih fotografija na kojima je poznati pjevač gologlav! Haris je davne 1982. godine ljetovao u hotelu ``Plat`` u mjestu Mlini pored Dubrovnika i nije mu tada smetalo što mu fali pola kose. Naprotiv!

Džinović se rado i fotografisao u većem društvu, i to na ručku. Pjevač, koji je u bijeloj majici i tamnim pantalonama, još u to vrijeme je furao guste crne brkove, koji su pored šešira i danas njegov zaštitni znak. Haris je prvi put pokrio glavu vrlo brzo poslije nastanka ovih fotografija, kada je počeo da nastupa sa grupom ``Sar e Roma``. Još od tada mnoge njegove fanove zanimalo je kako legendarni pjevač izgleda bez modnih dodataka za glavu.

 

Psiholog Aleksandar Kontić tvrdi da legendarni pjevač očigledno ima određeni kompleks zbog gubitka kose.

 

- Riječ je o kompleksima, jer da ih nema, skinuo bi šešir. Muškarci smatraju da je gubljenje kose pokazuje da imaju i druge tjelesne nedostatke. Ono dolazi sa starenjem, nestankom ljepote, pa kod pojedinaca to dovodi do suočavanja sa prolaznošću - tvrdi Kontić i dodaje:

 

- Džinović bi, kao i svi drugi, trebalo da ima jasan identitet i da razmišlja u stilu: to sam ja, kome se sviđam - sviđam. Medijska popularnost takođe utiče na sve to, kao i očekivani ideali ljepote. U Holivudu starci od 80 godina peglaju bore.

 

Pjevač Šaban Šaulić, koji je istu muku mučio, pa je do 2002. godine furao perike u javnosti, smatra da bi Džinović trebalo sam da odluči o tome da li će kriti ``frizuru``.

 

- Haris nije klinac da bih mu davao savjete. Njemu da smeta taj šešir, on bi ga skinuo. Mom kolegi je lijepo i prijatno kada ga nosi - tvrdi kralj narodne muzike, a s njim je saglasna i tekstopisac Marina Tucaković:

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.