x

ŠOK: Hanku Paldum proglasili mrtvom!

Do naše redakcije, kao grom iz vedra neba, stigla je vijest koja je glasila: ``Jeste li čuli da je umrla Hanka Paldum? Tako svi pričaju``. Nismo ništa odgovorili samo smo u šoku spustili slušalicu i okrenuli Hankin broj. Nakon poziva s druge strane linije javila se lično Hanka i odmah nam je ``laknulo``, objavio je Express prije par dana.

Pitali smo je kako je, a ona je kazala:

- Veoma dobro, hvala bogu, evo spremam iftar. Otkud vi? A onda smo joj saopštili dezinformaciju vezanu za nju. U prvi momenat je zašutila a onda se u svom prepoznatljivom stilu od srca nasmijala:

- Pa, dragi bože, kako nekom tako nešto može pasti napamet da laže, da izmišlja i to u ramazanu!? Hvala bogu živa sam, zdrava i zadovoljna. E, bože svašta - našla se u čudu Hanka pitajući samu sebe a i nas.

Pitala je i ko nam je to rekao, ali da bi izvore ostavili zaštićenim nismo joj rekli jer je dezinformacija išla od usta do usta, pa bi pogriješili ako bi kazali ime onoga ko je nama javio. Sve je bilo nevažno, poželjeli smo Hanki dobro zdravlje i naravno kazali smo joj koliko nam je drago da je sve to bila zabuna, da ne kažemo nečija zlurada izmišljotina.

Izvor:express/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.