x

ŠOK I TUGA Izgubila bitku: Porodica Mihaela Šumahera je očajna!

Porodica Mihaela Šumahera izgubila je u petak bitku koju je vodila posljednjih godina. U pitanju je tužba protiv jednog njemačkog časopisa koji je nesreću Mihaela Šumahera iskoristio za plasiranje priča o njegovoj porodici.

``Die aktuelle`` je 2015. godine objavio naslovnu stranu s fotografijom Mihaelove supruge i naslovom ``Korina Šumaher - nova ljubav je čini srećnom``. Međutim, priča je zapravo bila o njihovoj kćerki Đini Mariji Šumaher i tome kako je pronašla novog momka. Porodica Šumaher je odlučila da tuži pomenuti list jer su smatrali da je on doveo u zabludu čitaoce i ostavio utisak da je riječ o prekidu Mihaela i Korine.

 

Korina je na sudu tražila odštetu od 50.000 eura, ali je u petak sud u Hamburgu odbacio tužbu i u obrazloženju naveo kako naslovna strana nužno ne navodi ljude na razmišljanje da je Korina ostavila Mihaela i našla novu ljubav.

 

Porodica Šumaher od decembra 2013. godine i nesreće u francuskim Alpima pokušava da Mihaela u potpunosti izoluje od javnosti. Njemački mediji često izlaze u javnost sa novim informacijama, a zbog nekih od njih Šumaherovi su podigli tužbe.

 

Jedna od njih je protiv časopisa ``Bunte`` koji je objavio informaciju da ``Mihael može da hoda``. Porodica Šumaher je tražila 100.000 eura odštete, a presuda će biti donesena 5. maja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.