x

ŠOK! KRIŠOM MU STAVLJAO TABLETE U USTA? Ovako je Vladimir pomogao Zoranu da čak DVA PUTA PREVARI POLIGRAF!

Poslije hapšenja Zorana Marjanovića, koji je za sada jedini osumnjičen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila prošle godine u Borči, policija intezivno istražuje da li je u zločin umiješano više osoba. Prema navodima iz policije, od izvora bliskog istrazi, Zoranov otac Vladimir je predmet istrage, jer se vjeruje da ima veze sa zločinom...

Posebno je sumnjiva njegova pretjerana briga za sina, a postoje indicije i da je upravo on pomogao Zoranu da ``prevari`` poligrafsko testiranje.

 

Prema saznanjima izvora bliskih istrazi, postoje sumnje da je upravo Vladimir, kada je njegov sin prvi put uhapšen, ``kontrolisao`` sina i istragu. Takođe, postoje indicije da je, prije nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao.

 

- Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima - rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da Zoran ovog puta nije išao na poligrafsko ispitivanje, nego pravo kod tužioca.

 

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori provjeravaju sve izjave koje je Vladimir davao u medijima i policiji i traže kontradiktornosti, koje bi im dale novi trag u istrazi. U vrijeme kada je pronađeno Jelenino beživotno tijelo, pa sve do skora, Vladimir se uporno trudio da ima i solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najljepše o svojoj ubijenoj snahi, uvijek provlačeći tezu da porodica, a prije svega Zoran, ``mnogo trpi i pati``.

 

- Sin me je pozvao i rekao: ``Nestala Jeca`` - pričao je u aprilu 2016. Vladimir Marjanović, koji je čekao novinare na pragu porodične kuće: Nismo znali proceduru, počeli smo da je tražimo. Mislili smo da se negdje onesvijestila dok je trčala. Trebalo je i da ide u nabavku, kupi šta je potrebno i to odnese majci. Nadao sam se sve vrijeme da me vara osjećaj da je oteta... Ko može da zamisli koji psihopata bi nju mogao da povrijedi, ubije i uništi našu porodicu!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.