x

ŠOK: Ljuba ušla u Parove da otme kćerku!

Ljuba Pantović je prethodnog vikenda boravila u Beogradu i iskoristila je priliku da ode do Hepi televizije kako bi u dogovoru sa produkcijom svoju kćerku Aleksandru Subotić odvela kod doktora.

Ipak, na kraju do toga nije došlo, pa je ona objasnila šta se sve dešavalo.

 

- Znam šta vas najviše zanima i sad ću o tome da vam ispričam. Oni su unaprijed bili rekli da neće dozvoliti to da ja Aleksandru odvedem na pregeld, da samo produkcija ima prava na to. Oni mogu da pričaju šta hoće i Aleksandra se prije nekoliko dana izjasnila da nije mala da ja moram da je vodim kod ljekara... Mislim da oni nemaju mu*a da se suoče sa mnom, jer bi tako bili upropašteni uživo. Ovako dobijaju svaki dan porciju za svoje laži - rekla je Ljuba, kojoj nije dozvoljeno da odvede Aleksandru kod doktora i kaže da to potvrđuje njeno mišljenje.

 

- Mislim da su ovim svojim postupkom priznali da sam sve u pravu, da su fejkirali sve i da se služe lažima. Mislim da nije samo moje mišljenje, nego i većine vas, da su oni čisti da bi me svakako pozvali u goste i pustili bi Aleksandru i sve bi uradili da se dokaže da su oni u pravu. Hvala im što se tako ponašaju, jer sad znamo na čemu smo sa njima - rekla je Ljuba, koja je zatim objasnila kako nije uspjela da stigne do produkcije.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.