x

ŠOK: Otkazane Zvezde Granda!

Ove subote neće biti kako je ranije najavljeno emitovan baraž. Baraž će se održati 5. jula sa početkom od 21h na OBN TV (za BiH) u kom će se odabrati troje takmičara koji će se pridružiti superfinalistima koje je odabrao žiri. U vezi s tim i veliko super finale je pomjereno za 13. juli i to u sarajevskoj dvorani Zetra.

Kao što je direktor Grand produkcije Saša Popović na koncertu Marije Šerifović 18.marta ove godine obećao, da će  SUPER FINALE takmičarskog showa Zvezde Granda sezona 2015/16 biti održano u glavnom gradu BiH, to obećanje izvršava najavom ovog zasigurno najvećeg zabavno-muzičkog spektakla u regionu, koji će se dogoditi u srijedu 13.jula u dvorani Zetra u Sarajevu.

 

Ulaznice u prodaji od 01.jula,  ``online`` preko portala www.kupikartu.ba, a od 04. jula u uličnoj prodaji i biletarnicama širom BiH. Popis prodajnih mijesta može se naći na www.kupikartu.ba.

 

Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni trajat će do 07.jula, kada će zainteresovani biti u mogućnosti nabaviti ulznice za Parter po cijeni od 10 KM, za ``Fan pit`` zonu po cijeni od 15 KM i VIP tribina - ``C`` po cijeni od 30 KM. Inače od 08. jula regularne cijene ulaznica će koštati:

 

- Parter............................................12KM

- Parter  teleskop.......................... 20KM

- Fan pit............................................30KM

- Balkon tribina A i E..................... 20KM

- Balkon B,b1,D i d1...................... 30KM

- VIP ``C``, c1 i c2 (balkon)...............50KM

- VIP-BS.............................................50KM

 

 

Važno je istaknuti da će u revijalnom dijelu programa pored ranijih pobjednika show-a ZG nastupiti najpopularnija estradna imena regiona, Šaban Šaulić, Marija Šerifović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Ana Bekuta, uz napomenu da će spektakl trajati puna četiri sata.

 

Od servisnih informacija važno je istaknuti da su na tribinama i VIP zonama sva mjesta numerisana, a za kvalitetan doček i smještaj posjetilaca na njihova mjesta brinut će se 40 hostesa i educirani Security. Svim gostima u VIP zonama obezbijeđen parking bez naplate. Ugostiteljska ponuda bit će organizovana po veoma povoljnim cijenama. Napomena: Zetra će u slučaju potrebe biti klimatizirana.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.