x

ŠOK: Otkazao motor na avionu u kojem su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović!

Nakon informacije da je u drugom stanju, pjevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović otputovali su u Ameriku, tačnije u Majami, kako bi se izolovali. Međutim, na letu iz Frankfurta za Ameriku doživjeli su pravi pakao jer je otkazao jedan od motora na avionu. Aleksandra i Filip su iz Beograda za Njemačku poletjeli u cik zore, a nešto kasnije prešli u avion za Ameriku.

- Negdje iznad Belgije, iz pilotske kabine stiglo je obavještenje da je došlo do ozbiljnog kvara na motoru i da se postavlja pitanje hoće li avion morati da sleti na najbliži aerodrom, najvjerovatnije u Parizu. U prvom trenutku svi su bili smireni, ali kada su počele jake turbulencije, svi smo bili uplašeni da li ćemo živi uspjeti da sletimo. Stjuardese su letjele na sve strane, jedna je čak pala i raskrvarila nogu, dok je ostalo osoblje pokušavalo da smiri putnike. Sve je trajalo Sve je trajalo beskonačno dugo, kao da let nikada neće da se završi. Za razliku od Filipa, koji je bio pribran, Aleksandra je sve vrijeme paničila i preznojavala se. On je pokušavao da je smiri, dok su joj stjuardese donosile vodu. Iako su je uvjeravali da ne treba da se sekira, njoj su suze tekle niz lice. Nekoliko puta je povratila, što ju je još više uznemirilo, ali kada je pilot najavio sletanje uspjela je da se sabere - kaže izvor koji se zatekao u istom avionu sa Prijovićkom.

 

Aleksandra je odgovorila na poruku u kojoj je upitana za trenutno stanje nakon velikog šoka.

 

- Prije svega moram da kažem da je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami. Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često putujem avionom na nastupe. Svi su u panici, osoblje smiruje ljude na sve strane, mala djeca koja su počela da plaču. Sve je to trajalo skoro sat. U trenutku mi je cijela porodica prošla kroz glavu i pomisao da li ću ih ponovo vidjeti. Bila sam vrlo uplašena, ali je Filip bio uz mene i pokušavao da me smiri. Čim smo sletjeli u Pariz, taman mi je pao kamen sa srca jer sam znala  da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala šta se desilo. Mama se u prvom trenutku uplašila. Bilo mi je teško poslije toga da ponovo sjednem u avion za Majami - kaže za ``Alo`` pjevačica.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.