x

ŠOK: Otkriveno da je ljubavnica vlasnika Pinka Željka Mitrovića koja je pronađena mrtva ustvari...

Nada Bodrožić, poslanica u vojvođanskom pokrajinskom parlamentu i majka Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je u dvanaestom mjesecu 2014. pronađena mrtva u beogradskom hotelu “Hajat”, saslušana je u Trećem osnovnom tužilaštvu, koje vodi istraga protiv tehničara sa Vojnomedicinske akademije Ljubiše Pavlovića.

Bodrožić je dala iskaz u svojstvu oštećene u postupku protiv Pavlovića, za koga se sumnja da je ukrao anestetik “propofol”, dostupan samo u strogo kontrolisanim bolničkim uslovima, i prodao ga njenoj kćerki. 

 

Kako “Blic” piše, ona je pred tužiocem ponovo govorila o tome kako su joj sumnjive izmjene statusa na Ivinom Facebooku i to nakon njene smrti, kao i to što je u sobi nakon uviđaja pronašla još bočica “propofola”. 

 

Njen pravni zastupnik Milan Dabić kazao je novinarima da slučaj prate brojne nelogičnosti, a da je za to odgovorna najprije traljava policijska, kao i istraga koja je vođena na VMA. 

 

– Neko ko namjerava da se ubije, ne dogovora s porodicom kićenje jelke. Osnovnu sumnju imamo zbog razlike u toksikološkim analizama. VMA tvrdi da su u krvi nađeni tragovi kokaina i da je uzrok smrti predoziranje, dok u nalazima KC Vojvodine, koje je na naš zahtjev radilo ponovne analize, pronađen je “propofol” i određen kao uzrok smrti – kazao je Dabić. 

 

Zbog različitih mišljenja i nalaza, Dabić je kazao da su sačuvani uzorci Ivanine krvi i da u krajnjem slučaju namjerava tražiti novo vještačenje – i to u inostranstvu. 

 

Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u hotelu “Hajat” 10.12.2014. godine. Smrt je odmah opisana kao nenasilna i kao posljedica predoziranja, ali su zbog njenih kontakata sa domaćim “džet-setom” i vlasnikom RTV “Pink” odmah pokrenute spekulacije u javnosti. Željko Mitrović, koji je očito Ivanu mnogo volio, je još tada izjavio da su za njenu smrt krivi kriminalci raspoređeni u zdravstvenim ustanovama, jer su joj oni prodali kobni anestetik.

Izvor: dnevne.info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.