x

ŠOK POSLIJE POGIBIJE ŠAMPIONA SRBIJE: Motori mu bili najveća opsesija!

Draženko se smijao i kada je imao probleme. Uvijek je bio pozitivan i duhovit, ne sjećam se da sam ga ikada vidio tužnog. Nisam upoznao čovjeka koji je više od njega bio opsjednut motorima. Ovo je velika nesreća, i cijelo naselje je sada uz njegovu porodicu. Ovako priča jedan od mještana zemunskog naselja Busije, gdje je sa svojom porodicom živio tragično nastradali šampion Srbije, motociklista Draženko Tintor (40).

- Otkako sam ga upoznao vozio je motor - priča nam njegov prijatelj Ranko. - Tokom trkačke karijere imao je mnogo padova, ali ustajao je i išao dalje. Bio je samouvjeren. Nijedna nezgoda nije bila traumatična. Pričao nam je da se ``lomio``, čak se jednom ``zakucao`` u autobus, ali srećom, sve je to prolazilo bez posljedica. Nažalost, kobni pad dešava se samo jednom.

 

Tintor je poginuo u nedjelju, tokom takmičenja ``Roud rejsing`` u Banjaluci. On je u prvoj trci pobedio, da bi u drugoj sletio sa staze i podlegao povredama u bolnici.

 

Sportista je iza sebe ostavio suprugu i dvoipogodišnju kćerku.

 

PORODICA OTIŠLA PO TELO

 

U Busijama je Draženko otvorio kafić gdje su se okupljali mještani i slavili uspjehe svog komšije. U porodičnoj kući ovog sportiste, najbliži su u ponedjeljak primali saučešće, a Draženkov brat, supruga i tast otišli su u Banjaluku da preuzmu tijelo.

(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.