x

ŠOK U PORODICI: Djeco, tata vas je ostavio zbog ujne!

Nakon što je izgubila brata, Sem je morala da se pomiri i sa tim i da je izgubila muža i to zbog bratovljeve supruge! Kada joj je brat preminuo, Sem Stouks nije ni mogla da pomisli da će ostati i bez muža Krisa. Međutim, nakon jedne tragedije, zadesila ju je druga, ali za nju nije bila kriva bolest već - snajka!

Semin brat Alan Haskinson (32) preminuo je od raka grla prošle godine, a Sem i Kris učinili su sve da utješe Alanovu verenicu Džo, sa kojom je 2014. dobio dijete.

 

- Oni su se vjerili kada su dobili dijete, a svadbu su planirali naknadno. Međutim, Alanu su 2015. otkrili da ima rak grla, u posljednjoj fazi. Samo je želio da oženi Džo prije nego što umre. Ona je čak izabrala i vjenčanicu i sve je bilo zakazano, trebalo je da se vjenčaju u oktobru prošle godine, ali je Alan preminuo - prisjeća se Sem.

 

Sem je bilo bitno da njena snajka ne uništi sebe nakon Alanove smrti, ali nije računala da snajka, ne samo da neće potonuti, već da će joj oteti muža. Samo nekoliko mjeseci nakon bratove smrti, Sem je saznala da je suprug napušta i to zbog Džo.

 

- Kao da su mi zabili nož u srce. Kada je Alan preminuo samo sam mislila na Džo, bila mi je kao sestra! Znala sam da ju je Alanova smrt pogodila, i činila sam sve sto mogu. Sad mi je jasno zašto je moj Kris bio najbolje rame za plakanje - kaže Sem koja je u braku sa Krisom provela deset godina.

 

Da su Kris i Džo u vezi mogla je da nasluti kada su otišli na zajedničko ljetovanje, šest mjeseci nakon Alanove smrti.

 

- Nekoliko puta je otišao u njenu sobu tokom noći. Rekao mi je da je išao da ubije bubašvabu, a nije ga bilo po pola sata. Ipak, ni trenutka nisam sumnjala da me vara - prisjeća se Sem.

 

Najviše je boli što je o preljubi supruga saznala od drugih.

 

- Nekoliko mjeseci nakon bratove smrti Kris mi je rekao da želi da se razvede i otišao je od kuće. Naknadno sam od prijateljice saznala zbog koga me je Kris ostavio - kaže Sem i dodaje da je odmah pozvala Džo, koja joj je sve priznala.

 

- To se sve događalo meni pred nosom, a ja sam mislila da pati za Alanom. Osjećala sam se poniženo. Najgore je bilo da djeci saopštim šta se događa. Da gledam njih troje u oči i da im objasnim da nas je tata ostavio zbog ujne - objasnila je Sem.

 

- Djeca to ni dan danas ne mogu da shvate - dodaje žena.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.