x

ŠOK VIDEO SA FARME: Trenutak kada je Semir nožem krenuo u napad!

Pjevač Semir Džanković i Maja Nikolić su se večeras posvađali, a onda je ona počela da pjeva srpsku himnu ``Bože pravde``. To je njega toliko iznerviralo da je prvo pozivao produkciju da reaguje, da bi joj u jednom momentu uzvratio sa ``Alahu ekber``, što u prevodu znači ``Allah je najveći``. Semir je dodao kako ga Maja nije smjela provocirati na taj način, jer u ugovoru stoji da je vrijeđanje na nacionalnoj osnovi najstrože zabranjeno.

Aca je krenuo da ga smiruje, ali je onda on pljunuo Maju Nikolić i rekao da srpska himna ``Bože pravde`` poziva na klanje! Maja i Lepi Mića otišli do Zadruge, a Semir je nastavio da se svađa sa Tamarom Đurić.

 

``U toj pjesmi se pominje kako srpska vojska treba da ide da kolje ljude! Kako bi trebalo da idu na Kosovo! Mene to vrijeđa``, pokušavao je Semir da objasni Tamari.

 

``Ovde kad je žurka, sve može da se pjeva! Ja ni sa čim nemam problem, i ja pjevam svašta. Ali, ta pjesma poziva na pokolj``, urlao je Džanković.

 

Nije mogao da se smiri jer ga je Tamara konstanto zapitkivala zašto je toliki problem u srpskoj himni. To ga je još više ``Ubiću je, j...ću joj djecu``, urlao je.

 

Tamara mu je govorila da je ``mnogo za...ana`` i da ne smije da prijeti djeci. ``Ne smiješ tako da pričaš, možeš samo da j..eš svoju djecu``, rekla je Tamara i tako do krajnje granice isprovocirala Semira koji je krenuo da je udari. Odmah je reagovala produkcija i diskvalifikovala Semira! Tamara je poslije poručila Semiru: ``Neka mudžahedin ide u pi..u lijepu materinu``, a produkcija je u tom momentu prebacila kamere na štalu. 

(Kurir/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.