x

ŠOKANTNA ISPOVIJEST MADAM ŽELJKE: Jednoj maloj sam se poka*ila u usta!

Madam Željka, hapšena u Crnoj Gori zbog učešća u organizovanom lancu VIP pros*itucije i zbog posjedovanja narkotika, ispričala je šokantne detalje iz svog života! Imala je samo deset godina kada je njen otac počinio dvostruko ubistvo, a potom i sebi presudio.

 - Imala sam deset godina kad je tata ubio mamu i taštu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao - otkriva detalje porodične tragedije Željka Rolović (39), poznatija kao Madam Željka.

 

Željku je majka rodila sa 16 godina.

 

- Sa 15 godina je zatrudnila, sa 16 je rodila mene, a sa 17 mog brata Željka...Roditelji su se stalno svađali i mirili. Otac je mnogo volio majku. Radila je kao čistačica u bolnici. Svi su je voljeli - priča Željka i dodaje da je otac bio ``bolesno ljubomoran`` i da je ``vazda bio pijan`` što je majku ljutilo.

 

Dodaje i da joj je otac ponekad bio nasilan i da je majku znao ``nekad i da udari``.

 

Željka i njen brat su bili konstanto zanemareni pošto roditelji nikada nisu bili kod kuće, zbog čega su kad su imali sedam i osam godina, završili u domu za nezbrinutu decu u Bijeloj. Željka je u tom periodu krala, učestovala u tučama i radila mnoge skandalozne stvari nezamislive njenim vršnjacima:

 

 - Poka*ila sam se jednoj maloj koja je spavala otvorenih usta. Ona me mrzila...I ja joj u usta stavim g**no dok su svi spavali. Jao šta sam radila! - ispričala je Željka koja je sa 14 godina pobjegla iz doma.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.