x

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Parovi NA ROĐENDANU posljednji vidjeli ubijenu Jelenu!

Marjanovićka je pjevala na rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza 10. marta 2016. u vili u Zemunu, a slavljenik i ostali takmičari bili obučeni kao da se opraštaju od nje. Nepunih mjesec dana pred ubistvo pjevačica Jelena Marjanović pjevala je u vili „Parova“, a učesnici su tada nosili crninu kao da su predosjetili šta će se desiti!

„Grandova“ folkerka zvjerski je ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016, a 10. marta Jelena je bila specijalna gošća na žurki u vili „Parova“, na rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza. Iako je povod za parti bio veseo, Gsstoz i ostali učesnici rijalitija TV Hepi bili su obučeni u crno. Ne samo oni već je i Jelena Marjanović nosila crnu garderobu, kao i muzičari u bendu koji je svirao!

 

- Sav se naježim kad se sjetim toga! Ne mogu da vjerujem da se baš tako potrefilo da smo svi bili u crnini. Kad su nam tri nedjelje poslije tog veselja saopštili da je Jelena ubijena, ta žurka i naša crna odjeća bili su prvo na šta sam pomislio. I dan-danas me obuzme neka jeza zbog toga - s nevjericom za Kurir priča Nenad Marinković, koji je i sam prije pola godine proživio porodičnu tragediju zbog smrti majke Goce.

 

Ali on kaže da mu je ubijena pjevačica ostala u lijepom sjećanju.

 

- Jelena je bila prijatna, pozitivna i nasmijana. Zračila je energijom. Nekoliko puta je dolazila u vilu da nam pjeva i uveijk je bila vedra. Pravila je dobru atmosferu, a i ja sam s njom pjevao na mom rođendanu - sjeća se Marinković.

 

Voditeljka televizije Hepi Bojana Ristivojević je prije godinu dana učesnicima ovog šoua i saopštila da je Jelena Marjanović ubijena. Ona je sa pjevačicom nekoliko dana prije tragedije pregovarala o njenom nastupu za emisiju „Jedna želja, jedna pjesma“.

 

- Trebalo je da Jeca bude gošća u toj emisiji i svakog dana smo se čule kako bismo utanačile vrijeme dolaska. Nažalost, to se nikad nije desilo. Pamtim je po optimizmu, toplini i skromnosti. Nadam se da će se uskoro naći krivac za njeno o ubistvo.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.