x

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE: Vaspitačica je posljednja vidjela Jelenu!

``Posljednji put da je neko vidio živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena!`` Ovako za ``Blic`` priča Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović. 

Ona je u potresnoj ispovijesti za ``Blic`` ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

 

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

 

Krsmanovići, familija ubijene pjevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine poslije oko 20 sati potrage.

 

- Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi sestra Jelene Krsmanović.

 

Jelenu su u petak posljednji put vidjeli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

 

- Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je poslije toga niko nije ni vidio ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da moraju razriješiti ubistvo njene sestre.

 

Ovo baca sijenku na navodni razgovor majke i kćerke: navodno, Jelena Krsmanović je dok je trčala na nasipu u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pjevačicom ili je neko simulirao njen glas.

 

Kako ističe Teodora, njena porodica angažovala je Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

 

- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se riješi ubistvo - zaključuje mlađa sestra ubijene pjevačice s kojom je, inače, bila jako bliska.

 

Kako smo pisali, Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada uključio se u istragu o ubistvu Jelene Krsmanović na zahtjev porodice, a osim detalja koji ukazuju sumnju na vrijeme ubistva, pojavio se i svjedok koji pobija riječi sada uhapšenog supruga.

 

Kako je ``Blicu`` rekao direktor Centra Nenad Šipka, tajni svjedok javio se prije mesec dana sa informacijama koje su potpuno suprotne od onih koje je dosad iznosio Zoran Marjanović.

 

- Taj svjedok je tvrdio da je vidio Zorana na potpuno drugom mjestu od onog koji je on pominjao. Bio je kod rampe poslije Crvenke sam sa kćerkicom Janom. Jelene nije bilo ni na vidiku - naglašava Šipka za ``Blic``.

 

Vapitačica male Jane s kojom je ``Blic`` juče stupio u kontakt nije željela da razgovara na ovu temu.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.