x

ŠOKANTNI SELFIE: Zaprepastile se kad su uporedile dvije fotografije sa putovanja!

Sharon Hack i njene dvije prijateljice zaprepastile su se kada su primjetile jedan detalj na fotkama sa dva putovanja. Na prvi pogled izgleda kao običan selfie u avionu koji svako ko putuje napravi bar jednom u životu, i to prije nego što avion poleti. Prijateljice na fotki se osmjehuju, opuštene su i spremne su da se dobro provedu. 

Ipak, kada je jedna od njih pogledala sličan selfie koji je napravljen prije dvije godine zaprepastila se. Sharon Hack iz Newcastlea je bila zapanjena kada je vidjela da u zadnjem planu u njihov kadar upada isti čovjek koji je na fotografiji bio i na prvom putovanju.

 

Ona i njene prijateljice Samanta i Eleine su putovale u Palmu u Španiji na odmor, i pokušale su da se slikaju identično kao prije dvije godine. Lik koji je upao na obje slike ima smeđu kosu i oči i smije se iza njih. Najluđe je što su i tada bile u avionu za Palmu.

 

- Gledala sam fotografije u subotu uveče i shvatila da su obje slike iste, a onda sam pogledala bolje u čovjeka u pozadini i uplašila sam se. Postavila sam to na Facebook u slučaju da umišljam, a onda je stigla gomila komentara od ljudi koji su rekli kako je čudno, uvrnuto, bizarno što je na slikama izgleda isti čovjek. Gledali smo u njega satima i zaista je jako sličan, što je vrlo bizarno - kazala je Hack.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.