x

ŠOKANTNO: Anu Nikolić pretukla djevojka bivšeg dečka!

Odmor Ane Nikolić u Crnoj Gori ove nedjelje nije se završio baš opuštajuće kako je ona to željela, jer je pjevačica sinoć u Beograd stigla sa teškim povredama glave i ruke.

Kako alo.rs ekskluzivno saznaje, popularna pjevačica je jučer ujutro dobila batine na pragu svoje hotelske sobe u Pržnu, kada joj je djevojka Ćazima Osmanija, Manda Popović, pesnicama naniela jteške tjelesne povrede. Sukob je započet preksinoć u jednom budvanskom lokalu kada je Nikolićeva navodno imitirala Ćazimovu dragu.

- Tačno je da je došlo do neprijatnosti u "Maestralu" baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Djevojka koju mediji pominju mi je upala u sobu, zahtijevajući da joj objasnim koja se od djevojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto i pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotinu. No, svejedno, navela je Nikolićeva u svom saopštenju i dodala da će pomenuti hotel  i svi odgovorni u ovom incidentu biti tuženi.

Izvor:puls/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.