x

ŠOKANTNO! Jelenin Fejsbuk profil otkriva JEZIVU PRIČU! Lajkovala je nešto što je ukazivalo na to da će se TRAGEDIJA USKORO DOGODITI!

Pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović koja je 2. aprila prošle godine na misteriozan način ubijena, neposredno prije smrti na svom Fejsbuk profilu lajkovala je stranicu `Stop nasilju u porodici`!

Ova činjenica sama po sebi ne mora mnogo da znači, međutim sada, kada se njen muž Zoran Marjanović vodi kao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, ovaj podatak djeluje kao dio slagalice koji je jasno ukazivao na to da će se tragedija dogoditi.

 

Jeca je kao i većina žena svoj profil na društvenoj mreži koristila za lajkovanje frizerskih salona, rijaliti zvijezda, klubova, kafana, prodavnica dječijih igračaka, jer je u tom momentu imala kćerku Janu... Međutim, stranica pod naslovom `Stop nasilju u porodici` odskače od takvog trenda.

 

Kao što je poznato ova stranica služi za to da se proširi svijest o tome da je nasilje u porodici neprihvatljivo i da se, eventualno, potencijalne žrtve jave za pomoć. Krajnje je čudno što niko od Jeleninih prijatelja sa Fejsbuka nije primijetio njeno novo interesovanje ili vapaj za pomoć.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.