x

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Prvi klijent mi je bio naš poznati političar, sreo sam ga na Mandinoj sahrani!

BEOGRAD - Glavni grad Srbije postao je Meka i Medina gej muške pros*itucije na Balkanu. O tome govore Nenad i Petros, čija iskustva premašuju saznanja običnih ljudi o ovom poslu. Nenad je i gej i krosdreser, što znači da samo glumi ženu. Jelena mu je umjetničko ime. Radi isključivo s muškarcima.

Nenadov prvi klijent bio je političar koga srpska javnost dobro poznaje.

 

``Nedavno sam ga sreo na Mandinoj sahrani``“, kaže mi za Newsweek.

 

``Prepoznao me je, uhvatio za ruku i zatražio moj broj telefona, a kad bih rekao gdje je to bilo, svi bi znali o kome se radi. Insistirao je da poslije sahrane dođe kod mene, što sam odbio. Zamolio sam ga da se skloni, svuda je bilo novinara i foto-reportera, nisam htio da završim na naslovnoj strani. Prišao mi je i visoki gradski zvaničnik da se raspita o jednoj osobi``, kaže Nenad.

 

Namjerno sam našao mali stan, 20 kvadrata, u zabačenom dijelu grada i bukvalno ih vozam dok me ne nađu. Tarifa nije ista za sve. Ako osjetim da klijent nije iz Beograda, kažem mu višu cijenu. Uzimam i 250-300 eura po dejtu. Počinjem da se spremam tek kad dođu ispred zgrade. Onda ulazim u WC, uzimam štikle, periku, haljinu, brushalter koji je sa unutrašnje strane napunjen vatom, izbacim grudi i moji klijenti misle da sam ja transvestit koji je na hormonima i želi da ide na operaciju. Na usne samo stavim labelo u boji ili neutralan ruž. Viknem da uđe, zaključa i skine se dok se ja šminkam. Tada izađem i - vau! Nosim crnu kratku haljinu sa tri četvrt rukavima koja može da se podigne i spusti, a ja je podignem samo što mi dupe ne ispadne!“

 

Kaže da većina njih kad se pojavi kaže: „Ma daj, nemoj da me zaje*avaš da si trandža, ti si žensko! Pogledaj kakve noge imaš, helou!“ Ima mnogo klijenata koji žele petnaestak minuta samo da ga gledaju.

 

Kaže mi da je kao Jelena „radio“ i jednog profesora državnog fakulteta. Platila ga je dama koja se i sama bavi pros*itucijom kako bi častila profesora što joj je kćerka diplomirala.

 

„Taj klijent mi i danas dolazi, ubjeđuje me kako sam prepametna djevojka i nagovara me da završim fakultet. Ne treba da idem na predavanja, samo da mu dam indeks. Neću to da uradim. Ako sam kur*a, ja sam kur*a, sa diplomom ili bez nje. I recite mi, kakvog smisla ima živjeti u Srbiji? Ja ga ne vidim. Trenutno sam ovdje zbog propisa EU, ali jedva čekam da se vratim u Beč.“

(Newsweek)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.