x

ŠOKANTNO: Ujak sestričini napravio dijete!

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mjesecima silovao svoju sestričinu I. N. (14). Ujak je djevojčici napravio i dijete, ona je u trećem mjesecu trudnoće i u ponedjeljak ide da abortira. Ovo višemjesečno sek*ualno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se djevojčica požalila drugarici.

- Ona je drugarici ispričala da ne može više da podnese ujaka, koji ju je od decembra nekoliko puta silovao. Priznala joj je da joj je ujak napravio dijete i da je trudna - kaže izvor blizak istrazi.

 

Drugarica je odmah ispričala sve djevojčicinoj majci S. N., koja je kćerku odmah odvela kod ljekara. Ginekolog je potvrdio da joj je kćerka trudna, a djevojčica je majci plačući sve ispričala.

 

- Ona je slučaj prijavila policiji u Kovinu i A. N. je uhapšen. Uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplijenjen mu je žuti „audi”, u kojem se silovanje dogodilo, da bi se izolovali tragovi DNK. Slučaj vodi tužilaštvo u Smederevu, koje sutra treba da sasluša A. N., a istraga će utvrditi šta se događalo - rekao je naš izvor.

 

U ispovijesti za „Alo!” djevojčica je u prisustvu majke ispričala da je sve počelo u decembru.

 

- Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu djece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću vidjeti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zaprijetio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Poslije smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam voljela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primijeti - jecajući nam je juče ispričala I. N. Ona kaže da se sljedeće napastvovanje dogodilo samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu.

 

- Sačekao me je, naredio mi je da uđem u auto i rekao da će me odvesti u školu. Skrenuo je sa puta i nasrnuo na mene. Pitala sam ga: „Da li svjestan šta mi to radiš?”, a on mi je odgovorio: „Ne boj se, ništa ti ne radim”, a potom me je silovao. Ne znam ni sama koliko puta me je silovao, a ja sam ćutala iz straha i sramote - nastavlja priču silovana djevojčica. Ona navodi da je krajem februara primijetila da se sa njom nešto čudno dešava, pa je posumnjala na trudnoću.

 

- Rekla sam mu da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Posljednji put me je silovao u ponedjeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sjedio sa spuštenim pogledom - ispričala nam je djevojčica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.