x

ŠOKIRALA JAVNOST: Milica Todorović prevarila dečka?!

Idilična veza Milice Todorović i Radeta, brata Saše Kovačevića, izgleda da je u velikoj krizi, jer je pobjednica takmičenja „Zvezde Granda“, kako tvrde posjetioci koncerta Ceca Ražnatović u Budvi, večer provela razmjenjujući nježnosti sa zvijezdom NBA Nikolom Pekovićem.

- Nikola i Milica su ušli na drugi ulaz ili su došli dosta kasnije, te ih niko od fotografa te večeri nije uslikao, a poznato je da unutar diskoteke nema fotografisanja. Niko nije ni pretpostavljao da su njih dvoje u bilo kakvoj vezi, ali kada su u jednom trenutku počeli prisni zagrljaji i poljupci, ljudi oko njih su bili u šoku, jer je dobro poznato da je ona s Radetom u vezi već pune četiri godine, osim ako nisu u tajnosti raskinuli - priča izvor koji se našao na licu mjesta i dodaje da su Todorovićeva i Peković djelovali toliko opušteno kao da su sami u diskoteci.

- Nisu marili za ljude oko njih. Peković je, koliko je poznato, slobodan momak, tako da nije imao problem da se opusti uz Milicu, dok je ona, barem prema onome što se zna, u ozbiljnoj vezi s rođenim bratom Saše Kovačevića. Ne znam da li im je ovo bila samo avantura za jednu večer ili će prerasti u nešto više, ali sudeći po osmijehu koji joj nije silazio sa lica, Milica se dobro provodila - priča naš izvor i dodaje da je Milica i dalje u Crnoj Gori, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog odmora.

Mlada pjevačica nije ni potvrdila ni demantovala naša saznanja kada smo je pozvali.
- Ha-ha-ha. Vi niste normalni - bilo je sve što nam je Milica poručila kada smo je zamolili za komentar, dok do Nikole nismo uspjeli doći, kao ni do pjevačicinog zvaničnog dečka Radeta.

Inače, Peković je u medijima, osim po svojoj blistavoj karijeri, poznat i po navodnoj romansi s pjevačicom Gogom Sekulić, kojoj je po pisanju medija poslao buket od 101 ruže i dosta dugo bio zaljubljen u nju.

Izvor:alo.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.