x

ŠOKIRAT ĆETE SE: Pogledajte novog dečka Ane Nikolić!

Pop zvijezda Ana Nikolić (35) smuvala je vlasnika diskoteka iz Švajcarske, s kojim je navodno bila na odmoru u Tajlandu!

Posije neuspjelih veza sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem i rukometašem Vladom Mandićem, atraktivnoj Paraćinki krenulo je u ljubavi, pa se prijateljima povjerila da je u novom dečku Slobodanu Tomašu (53), s kojim je odnedavno u vezi, pronašla ono što je godinama tražila kod muškarca.

- Skandal koji je izbio prošlog ljeta, kada je Anu u jednom crnogorskom hotelu navodno pretukla Ćazimova dugogodišnja djevojka Manda Popović, veoma je potresao Anu. Nakon toga, povukla se u ilegalu, iz koje je nakratko izašla kada je javnost saznala da je postala bliska sa estradnim zavodnikom Vladom Mandićem, od koga je čak i iznajmila stan u zgradi koju taj rukometaš ima u Beogradu. Međutim, kako joj ni ta veza nije uspjela, Ana se posvetila poslu i nastupima širom Evrope, gdje je upoznala Tomaša, vlasnika diskoteka iz Švajcarske, koji je zadobio njenu pažnju nenametljivim udvaranjem - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da Nikolićeva, iako nije bila spremna za novu vezu, vrlo vrzo shvatila da je taj biznismen pravi izbor za nju.

- Tomaš od početka nije krio simpatije prema Ani. Korak po korak, uvukao joj se pod kožu i započeli su vezu, koju zasad ne žele da eksponiraju u javnosti. Šuška se da se Nikolićeva hvali da je sa novim dečkom otputovala u Tajland, a po povratku se prijateljima povjerila da je u Tomašu pronašla idealnog muškarca - zaključuje izvor.

Ana je bila nedostupna za komentar, dok Slobodan Tomaš tvrdi da je slučajnost to što je u isto vrijeme bio u Tajlandu kad i Ana! Iako je oženjen, on kaže da žali što mu Ana nije djevojka.

- Nismo u vezi kako se šuška, nemojte da me grdi žena jer me povezuju s Anom! Bio sam sa suprugom u Tajlandu u isto vrijeme kada i Ana, ali se nismo sreli. Ona je bila sa nekim tipom, možda sa Ćazimom Osmanijem! Šalim se, Feliks je moj dobar prijatelj i fenomenalan čovjek koji često dolazi kod mene u provod. Nažalost, nisam bio ja taj sa kojim se Ana provodila na plažama, ali nikad se ne zna, možda ugovorimo neko zajedničko ljetovanje već poslije sljedećeg vikenda, kada će sa Cvijom pjevati kod mene u diskoteci ``Atlantis`` - uz osmijeh priča biznismen, koji se estradom i ugostiteljstvom bavi više od 20 godina, a u svojim lokalima je ugostio skoro sve pjevače.

Izvor:Pressonline.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.