x

SORAJA: DA NISAM LIJEPA ZA GLEDANJE, JA SE NE BIH SKIDALA! Maja Odžaklijevska joj je jednim odgovorom zapušila usta za sva vremena!

Voditeljka je sa svojim gostima razgovarala je o sve prisutnijem trendu oskudnog odijevanja kojeg ima na estradi. Među njenim gostima bila je i poznata starleta. Soraja Vučelić je otkrila zašto ona voli da prikazuje svoje atribute oskudnim odijevanjem.

- Ja sam možda najmanje oskudno odjevena na našoj estradi. Ja smatram da ako neka žena nema čega da se stidi i ako želi da se obuče atraktivno, na njoj je kakav utisak želi da ostavi. A što se mene lično tiče, ja imam ponekad neka izdanja atraktivnija, a imam i svedenija. To varira - rekla je Soraja i dodala:

 

- Ja da imam višak kilograma ili da nisam lijepa za gledanje, možda bih to i prikrivala. Ali s obzirom na to da želim da pokažem rezultate pilatesa, tako se oblačim. Želim i sama da se divim nekom svom rezultatu.

 

Ono što nije očekivala je brutalno iskren odogovor Maja Odžaklijevske, koja je objasnila svoje viđenje.

 

- Pa za to valjda postoji ogledalo? Ne mora čovjek sada da se prikazuje u javnosti da bi se sebi divio. Dovoljno je da se čovjek pogleda u ogledalo i kaže "Dobro jutro, ljepotice", rekla je Maja Odžaklijevska u emisiji ``Ja to tako``.

 (Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.