x

SPEKTAKL U SARAJEVU - SUTRA DOLAZE MAŠA I MEDO: Dijelimo ulaznice za dječiju pozorišnu predstavu!

Spektakl u Sarajevu! Sutra će se u dvorani Mirza Delibašić sa početkom u 18:00 sati odigrati sjajna pozorišna predstava za djecu, nastala po istoimenom, trenutno najpopularnijem, animiranom filmu „Maša i Medvjed“ koja osvaja velike i male. Ekipa Ekskluziva.ba portala nagrađuje vjerne čitatelje. Naime, dva najbrža čitatelja koja podijele ovaj članak na svoj Facebook profil, a potom u komentar ispod članka napišu ``PRIJAVA`` osvojiti će po dvije karte za ovaj događaj. 

Ova predstava u izvođenju glumaca dječijeg Moskovskog teatra sihronizovana je na bosanski jezik, i napravljena je po motivima najpopularnijeg animiranog filma, zvanično proglašenog za najbolji i najedukativniji crtani film u Evropi u posljednjih 20 godina.

 

Neodoljivi ruski animirani film za djecu o nestašnoj djevojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medvjeda postao je hit i na društvenoj mreži YouTube. Inače,17. epizoda tog crtanog filma ``Recept za katastrofu`` putem YouTubea pregledana je više od 1,8 milijardi puta, što je čini 6. najgledanijim videom svih vremena

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.