x

SPRIJEČEN U SUMANUTOM NAUMU: Pokušao da analno siluje djevojčicu!

Petogodišnja djevojčica iz Šapca, koju je 6. juna obljubio porodični prijatelj Nebojša B. (20), na sreću ima samo povredu anusa, a do sek*ualnog odnosa nije došlo, saznaje „Alo!” od izvora bliskog istrazi. Istovremeno, u šabačkom naselju Letnjikovac i dalje vlada nevjerica zbog gnusnog dijela koje je počinio taj mladić, a porodica i rođaci ga se odriču. Od sramote, kako kažu, ne mogu komšijama na oči.

- I dalje ne vjerujem šta nas je snašlo! Niko ne zna zašto je Nebojša to uradio. Nisam ga dobro poznavala, a od sada ga više ne poznajem - rekla je za „Alo!” jedna od rođaka šabačkog pedofila.

 

Prema informacijama iz istrage, u kući Nebojšine babe, sa kojom on živi, gdje se drama i odigrala, bilo je još dvoje djece, koja su se tu zatekla u času kada je djevojčica sa svojim roditeljima došla u posjetu. Nebojša ih je sve odveo u sobu da gledaju crtane filmove, do trenutka kada se začuo vrisak napadnute djevojčice. Tamo su ga roditelji zatekli u sramnom činu.

 

- Nebojša B., kome je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utiče na svjedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti, priznao je do detalja šta je počinio. I dalje traje vještačenje djevojčicinog zdravstvenog stanja, ali je, na sreću, utvrđena samo povreda anusa. Do sek*ualnog odnosa nije došlo - navodi naš izvor.

 

Dr Aleksandar Milošević, sek*olog i profesor na Medicinskom fakultetu, kaže za „Alo!” da je sve sada u rukama pravosuđa jer je u pitanju krivično djelo, kao i da sa djevojčicom odmah moraju da počnu da rade psiholozi i psihijatri kako ne bi imala posljedice za čitav život.

 

- Mi kao ljekari i sudski vještaci možemo samo da procijenimo povrede djeteta koje su nastale pri tom činu. U proces se uključuje i psihijatar, koji procjenjuje posljedice koje je zadobilo dijete, ali i ličnost napasnika. Pedofilja spada u sek*ualne devijacije, koje ima 10 odsto stanovništva. Krivično djelo je da punoljetna osoba pokuša sek*ualno da opšti sa maloljetnim djetetom. Između njih su velike anatomske razlike. Sek*ualni čin tako može da za posljedice ima povrede genitalnih organa djece. Sek*ualna trauma iz djetinjstva definitivno može da ostavi posljedice za čitav život. One se kreću od izbjegavanja komunikacije sa ljudima, zatvaranja u sebe, do izbjegavanja bilo kakvih sek*ualnih odnosa u kasnijem dobu - navodi taj stručnjak.

 

Podsjetimo, roditelji obljubljene djevojčice su kobnog dana došli kod Nebojšine bake u posjetu. Dok su oni pili kafu, Nebojša je odveo djecu u sobu da gledaju crtaće. Sve ih je prenuo vrisak iz sobe. Otac je razvalio vrata i zatekao Nebojšu kako pokušava da obljubi njegovu kćerku. Otac je otrgao dijete iz pedofilovih ruku i nasrnuo na nasilnika. U međuvremenu je pozvana i policija, koja je privela Nebojšu, a dijete, na čijim su gaćicama bili tragovi krvi, odvedeno je kod ljekara.

 

Kako „Alo!” saznaje, napasnik do sada nije činio kriminalna djela i nije poznat policiji. Za djelo obljube zaprećena je kazna od 12 godina zatvora.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.