x

SRAM TE BILO Taške napao Anu Bekutu: Evo kakav joj je SMS poslao!

Nesuglasice u žiriju Zvezda Granda ne jenjavaju. Iako Saša Popović tvrdi da je to sve radi šou programa, svađe su se prenijele i na privatan život. Nakon bezbroj kritika i prozivki koje je Ana Bekuta uputila Viki Miljković, njen muž riješio je da uzme stvar u svoje ruke, prenosi Svet.

Taške je poslao Bekuti poruku u kojoj je najljubaznije moli da više ne proziva njegovu ženu bez razloga, da je ostavi na miru, i pitao je zašto se na tako ružan način ophodi prema njoj, kao i u čemu je zapravo problem. Viki se nije dopao Tašketov postupak i to što je umiješao prste u njene odnose s koleginicom, pa se naljutila na njega. Bekuta iz emisije u emisiju konstantno ispravlja Miljkovićevu tokom njenog izlaganja, zanemarujući joj da pravilno ne izgovara i akcentuje riječi. Upravo to je Tašketu najviše zasmetalo jer ne razumije šta joj smeta njen akcenat kada je i ona sama iz unutrašnjosti. Ali ne znam da li je i šta Ana odgovorila na to, kaže za Svet dobro obaviješten izvor. 

 

- Čekaj, Ana, da li stvarno misliš da si i dalje zabavna sa tim upadicama?! Bilo je smiješno u početku, ali više nije. Ja ću da pričam kako ja hoću i molim te da ovo viš ne radiš, grubo joj je odgovorila Viki u jednoj od emisija, na što je Ana počela da se smije, i dodala kako se Vikica konačno probudila. 

 

- Sram te bilo, da znaš, cijenila sam te i u šoku sam da ovako nešto radiš. I sve to da bi se dodvorila Jeleni. Kao, ti mene nasamariš i onda pošalješ poljubac svojoj ljubimici. Neće moći više ovako. Toliko godina karijere imaš i tebi ne treba ovakav šou, da mene ispravljaš da bi bila zabavna. Smisli nešto drugo, ti nisi rođena usred Beograda. Vjerujem da i vi imate akcenat, samo se folirate, sasula joj je Viki. 

 

Ko zna, možda se Ana zbog ovog ne sažali već uvrijedi, pa riječnik zaoštri još više. U tom slučaju, podrška Jelene Karleuše Bekuti neće izostati, a Viki neka se spasava kao zna i umije.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.