x

SRAMOTNO: Pogledajte šta je Harisov otac uradio Radi!

Netrpeljivost između pjevačice Rade Manojlović i oca njenog dečka Harisa Berkovića Mirsada, po svemu sudeći, i dalje traje. Jer, kako drugačije objasniti to što se svekar i snaha na snimanju „Grandove“ emisije „Neki novi klinci“ nisu čak ni pozdravili. Naime, Mirsad Berković je sjedio za stolom pored sina u prostoriji gdje se okupljaju pjevači prije snimanja emisija.

Za istim stolom smjestili su se i Milan Topalović Topalko, Dragan Brajić Braja, Ana Sević, Milan Mitrović, Aleksandra Prijović, menadžeri „Granda“ i pastorak Lepe Brene Filip Živojinović.

 

Ubrzo je stigla i Rada, koja se ljubazno javila novinarima, a zatim se uputila ka stolu. Međutim, čim ju je Harisov otac ugledao, skočio je sa stolice, uzeo jaknu i krenuo u Radinom pravcu. I taman kad se pomislilo da će se svekar i snaha pozdraviti kako dolikuje, od toga nije bilo ništa. Manojlovićeva se izgrlila s Topalkom i Brajom, a svekra nije ni pogledala. Doduše, nije ni on nju. Oni su prošli jedno pored drugom bez ijedne riječi.

 

Neprijatnu situaciju pokušao je da izvuče Prijin dečko Filip, koji je šalom htio da odbrani Radin postupak.

 

- Samo ja i Rajka razumijemo šta je ljubav. Mi ne vidimo ništa jer smo mnogo zaljubljeni - rekao je Filip i ustao sa stolice da se pozdravi s pjevačicom.

 

Rada je sjela na mjesto do svog dečka koje joj je ustupio njegov otac i smješkala se kao da je sve u redu, dok je Mirsad mjesto našao s druge strane stola.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.