x

SRASLA U DJEVOJKU Evo kako izgleda Kebina vanbračna kćerka: ``Često nas sretne, ali neće ni da pogleda kćerku``!

Bivša djevojka pjevača Dragana Kojić Kebe sa kojom ima vanbračnu kćerku Inu, Ljiljana Jevremović kaže da joj je on isplatio dug za alimentacije, ali pod pritiskom krivične prijave. Ona ističe da sa nasljednicom živi u blizini Kojićeve kuće na Bežanijskoj kosi, te da ga zato često viđaju. Nažalost, ti susreti nisu ni nalik na porodične.

- Živimo na dva kilometra razdaljine vazdušnom linijom od njega. Često nas sretne dok se šetamo, prođe autom pored, a i ne pogleda Inu. Boli me to neizmjerno.

 

Vidim da se u njoj skupila gorčina i da je svjesna da joj nikada neće prići i pozdraviti se, ali mi ne dozvoljava da jednu ružnu riječ kažem za njega. Znam da je žarko željela, dok je bila u osnovnoj školi, da je ponekad odvede pred učionicu da drugari vide kako ima oca - kaže Ljiljana, koja je kćerki 18. februara proslavila 16. rođendan i nadala se da će je Keba pozvati.

 

- Nikada joj nije čestitao rođendan, a tražila sam da joj kao poklon uputi izvinjenje za sve godine koje je provela bez njega. Najviše me boli kada ga vidim kako se slika pored rođendanske torte djece naših prijatelja, a svog djeteta se ne sjeti - priznaje Jevremovićeva, kojoj je pjevač isplatio dug za alimentacije.

 

- Ne plaća ih on što to želi, već zato što zna da sam pravno potkovana. Svaki put kada kasni sa uplatom ja podnesem krivičnu prijavu za neizdržavanje djeteta i on ne može da izađe iz zemlje kako bi otišao da tezgari - kaže Ljiljana.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.