x

SRBIJA PLAČE: Marko je SIROČE i MORAO je da oženi Divnu! Njihove komšije otkrile POTRESNE detalje!

Učesnik Zadruge Marko Kocić odrastao je kao siroče i morao je da oženi Divnu Milanović jer je bio veoma siromašan - tvrdi njegov komšija iz sela Dubnice Radosav Raka Stanisavljević, a prenosi Informer. Marko je, kako se navodi, imao teško djetinjstvo, a odgajio ga je deda koji je bio alkoholičar. 

- Marko je mnogo dobar momak. Njega je majka Vesna ostavila kad je bio mali. Otišla je u Austriju gdje se preudala. Oca nikada nije upoznao. Odrastao je sa dedom Ljubišom koji je bio pijanica. Bilo mu je baš teško, nije imao djetinjstvo kao sva druga deca. Zato se i oženio Divnom jer nije mogao da bira - počinje priču Kocićev komšija.

 

On dodaje da je Marko morao jako rano da počne da zarađuje za život: 

 

- Deda ga je odgajio, imali su dovoljno za hljeb, ali ništa više od toga. Sjećam se da su živjeli u nekoj maloj, trošnoj kući. Već sa 15 godina Marko je počeo da radi sve što je mogao. 

 

Marko je oženio Divnu poslije samo dva mjeseca zabavljanja. 

 

- Njih je upoznala neka baba na željezničkoj stanici. Kada je Marko doveo Divnu u selo, rekao nam je ``Ja ću nju da ženim. Pa šta ću, moram, ko će mene ovako siromašnog``. Ubrzo poslije toga su se vjenčali i dobili kćerku. 

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.