x

SRPSKA STARLETA PROLAZI KROZ PAKAO: Otac je izbacio iz kuće, neće da čuje za nju!

Tijana Ajfon prolazi kroz porodični pakao! Njoj je otac zabranio da dolazi u kuću gdje je rođena u Popincima jer više ne može da podnese priče koje kruže o njoj. Nakon natpisa o tome da je konzumirala drogu i prozivki da se bavi najstarijim zanatom, on jednostavno više ne želi da je vidi u kući.

Kako saznajemo, i njena mama je zbog razmirica sa mužem riješila da napusti porodičnu kuću i ode kod svoje majke u Deč, a Ajfonka je pobjegla u Crnu Goru kako ne bi mislila na agoniju kroz koju prolazi.

 

“Tijana je mnogo teško podnijela to što ju je otac istjerao iz kuće. Nakon jedne od žestokih svađa i sa njenom majkom koja je brani, ona je takođe napustila njihovu kuću u Popincima. On stalno priča kako ga je sramota što svi govore da mu je kćerka kur*a i kako bruka njegovu lozu”, otkriva naš izvor, a Tijana nam je sve potvrdila:

 

“Teško mi je da pričam o tome! Od kako sam u medijima uvijek sam gledala da porodicu sačuvam od javnosti koliko je to moguće. Tačno je da nisam u dobrim odnosima sa ocem i da se svašta izdešavalo...”

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.