x

SRPSKOJ PJEVAČICI BIVŠI SUPRUG UZEO KĆERKU: U 2015. godini samo želim da mi vrate moju kćerku!

Ivana Stamenković Sindi pamtiće godinu koja polako ostaje za nama po jednoj izrazito lošoj stvari: sud joj je oduzeo starateljstvo nad djetetom. Sindi smatra da je izuzetno nepravedno to što je maloj kćerki Petri sada zakonski staratelj njen bivši suprug Nikola Pavlović.

“U novoj godini nemam drugih želja osim da vratim svoju kćerku. Ona još uvijek ne zna da je sud dodijelio starateljstvo njenom ocu i pati što nije sa mnom. Objasnila sam joj da ja trenutno imam puno obaveza i da zbog toga ne mogu da joj se posvetim, te da je to jedini razlog zbog kog je kod njega, a mene viđa rijetko, na sat ­dva. Za sada to prolazi i vjeruje mi, mada je jako tužna. Jedva čekam da se štrajk advokata okonča pa da nastavimo tamo gdje smo stali”, rekla je Sindi za 24 sata, uz nadu da će joj sud na kraju ipak vratiti djevojčicu:

 

“Mislim da je sve na mojoj strani. Iskreno se nadam i želim da vjerujem da će sve biti onako kako je i bilo, a to je da Petra i ja nastavimo naš život pod istim krovom”.

 

Pjevačica dodaje da je, iako emotivno prazna i bez partnera, srećna i zadovoljna.

 

“Sama sam, ali mi je dobro u toj samoći. Ne treba mi muškarac i ne želim da o tome razmišljam. Nisam od onih žena koje su srećne samo sa nekim. Meni je u mojoj koži dobro i ovako. Samo da mi se Petra vrati”, kaže sa setom u glasu Ivana Stamenković Sindi.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.