x

ŠTA SVE OVU LUNU NEĆE DA SNAĐE: Oženjeni dečko joj završio na OPERACIJI, a sada majka... Anabela prolazi PAKAO!

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, već dva mjeseca trpi konstantnu osudu javnosti zbog kćerke koja je u rijalitiju započela vezu sa oženjenim muškarcem, pjevačem Slobom Radanovićem. Pjevačica je zbog svega toga morala da krene na psihoterapiju, kako bi što lakše prošla kroz turbulentan period.

``Anabela nije mogla ni da pretpostavi da će od početka rijalitija Luna biti glavna tema u svim novinama, i to zbog veze sa oženjenim muškarcem. Iako joj je prije ulaska u Zadrugu dala savjet da bude ono što jeste i da ne krije osjećanja ako se zaljubi, u jednom trenutku je počela ozbiljno da se preispituje. Daleko od toga da Luni nešto zamjera, ali činjenica je da joj je teško da gleda Zadrugu, pogotovo otkako je Kija ušla u rijaliti``, rekao je izvor blizak Anabeli.

 

``Bezrezervno podržava Lunu i beskrajno je ponosna na nju, jer smatra da se odlično nosi sa svim situacijama u kojim se našla, ali joj je teško da sluša osude na sopstveni račun. Upravo zbog tog pritiska je i riješila da krene kod psihijatra. Za sada, na seanse odlazi jednom nedjeljno, a psihoterapeut joj pomaže da ovu situaciju sagleda iz svih uglova, čak i onog koji nije najprijatniji``, objašnjava izvor i dalje otkriva šta je najviše zaboljelo pjevačicu, otkako je Zadruga počela.

 

``Svi ti hejteri koji svakodnevno na društvenim mrežama ostavljaju uvredljive komentare na račun Lune, Slobe, Anabele i Gagija... Sve te javne diskusije u kojima se vodi rasprava o tome da li je Anabela dobra majka ili ne, da li je Luna razmaženo derište ili ne, da li su Sloba i Kija planirali da on uđe u vezu sa Lunom, ko je najveći manipulator u cijeloj priči...Sve je to počelo da joj smeta, iako je vjerovala da će izdržati svaki pritisak. Zbog toga je i riješila da izbriše svoj profil na Instagramu jer više ne želi da se bavi tuđim mišljenjem.

 

Anabela zna ko je njena kćerka i kako ju je vaspitala i ako joj nešto zamjera, to je naivnost. Međutim, čvrsto vjeruje da je Luni ovo najbolja životna škola i da će iz rijalitija izaći jača nego ikada. Do tada, njeni najbliži moraju da se izbore sa pritiskom kako znaju i umiju, a Anabela je spas našla upravo na psihoterapiji``, zaključuje izvor.

 

Podsjetimo, Sloba Radanović je tokom polomio sebi ruku i operisan je,a kako je rekla voditeljka, njemu je ugrađena šipka. Luna je to vrlo teško podnijela, a pitanje je kako će reagovati kada sazna da je i njenoj mami bila potrebna stručna pomoć zbog svega što se izdešavalo u posljednja tri mjeseca.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.