x

STARLETA OTKRILA SVE O ŠAKINOJ MALOLJETNICI: Mina se k*rva za male pare, naje*ala je kad uđem u Zadrugu!

Starleta Ana Korać tvrdi da se Mina Vrbaški k*rva za male pare i da će je urnisati kada uđe u ``Zadrugu``! Buduća učesnica Pinkovog rijalitija pobijesnila je kada je čula kako Šakina maloljetnica nju i njenu najbolju drugaricu Soraju Vučelić naziva pros*itutkama. Zbog toga Koraćeva poručuje da će Mini zagorčati život pred kamerama.

- Mina Vrbaški se je*e za 75 eura, ali njoj ostaje samo 35 jer procenat daje čovjeku za kog radi. Ona se k*rva u jednom stanu na Voždovcu i bukvalno ima radno vrijeme od pet po podne do tri ujutru. Ne znam kako je nije sramota da sada priča tako ogavne laži za nas. Vidjeće ona svoga boga kada ja uđem u ``Zadrugu`` - kaže Ana na početku razgovora za Informer.

 

Ona objašnjava da je dugo ubjeđivala Minu da prestane da se bavi najstarijim zanatom, ali ona nije htjela da je posluša.

 

- Prvo je lagala cijelo društvo da se ne je*e za pare. Međutim, kada smo je razotkrili, rekli smo joj da je to odvratno. Mina se pravdala kako je to normalan posao i da se time bavila i njena mama Ivana. Kukala je kako nema pare i da mora da se snalazi. Ona radi za siću, čula sam da u taj stan dođe i po šest muškaraca u isto vrijeme. Ma, užas - kaže starleta.

 

Ana otkriva da je Šakina maloljetnica počela da naplaćuje se*s još sa 14 godina:

 

- Koliko znam, ona se pros*itucijom bavila još u osnovnoj školi, dok je živjela u Inđiji. Kada sam joj rekla da treba da završi srednju školu, opet se vadila na mamu i rekla da ni ona nema srednje obrazovanje. Ima stvarno čudnu porodicu.

 

Minina majka Ivana je zgrožena ponašanjem svoje kćerke u ``Zadruzi`` i time što je svoje drugarice nazvala pros*itutkom, ali takođe tvrdi da se ona nikada nije bavila najstarijim zanatom.

 

- U šoku sam! Ja se nikada nisam bavila pro*titucijom. Želim javno da se izvinim svim djevojkama koje je moja kćerka prozvala u rijalitiju, ne znam šta joj je i zbog čega se tako ponaša i kako joj je palo na pamet da tako nešto priča - uznemireno priča Ivana.

 

Naša sagovornica kaže da se sa Minom družila iz sažaljenja.

 

- Svuda smo je vodili sa sobom i uvjek je samo sjedila, ćutala i upijala sve kao sunđer. Bilo nam je žao, ali je ona kao gladno kuče. Čim je nahraniš, krene da laje. Nije ni svjesna da postoji život poslije rijalitija. Tamo je zaštićena, ali crno joj se piše kada izađe. Cijelo naše društvo ju je otkačilo, iako je tada danima plakala i molila nas da se pomiri sa nama - priča Ana.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.