x

STIDIŠ LI SE ŠLJAMU I BAGRO! Oni su ćutke gledali zlostavljanje mladića koji se poslije OBJESIO!

BEOGRAD - Petoro svjedoka krvničkog batinanja mladog fudbalera Dragana Miloševića, koga je u ponedjeljak 15. maja mlađi brat pronašao mrtvog i obješenog za kvaku u njihovom stanu na Novom Beogradu, nijemo su posmatrali kako se siledžije iživljavaju nad nemoćnim djetetom!

U optužnom aktu koji je Kurir ranije objavio, kao i na snimku koji posjeduje, vidi se da za stolom za kojim se odvija mučenje sjedi još petoro ljudi. Oni mirno posmatraju prebijanje osamnaestogodišnjeg mladića, bez i najmanje reakcije. Mučenje se dogodilo u jednom kraljevačkom lokalu, a zlostavljači su još na slobodi.

 

- Kao svjedoci, na ročišta su pozivani Stefan Obradović iz Šumarica, Vladimir Vukosavljević iz Mataruške Banje, Zoran Petrović iz Kraljeva, Nebojša Radovanović iz Konareva i Marina Pavlović iz Vrdila - navodi naš izvor.

 

ONI SU MIRNO GLEDALI MUČENJE DJEČAKA:

 

1. Stefan Obradović, Šumarica

 

2. Marina Pavlović, Vrdila

 

3. Vladimir Vukosavljević, Mataruška Banja

 

4. Zoran Petrović, Kraljevo

 

5. Nebojša Radovanović, Konarevo

 

Dragana Jovićević, majka nesretnog mladića, ponavlja da je njen sin nakon prebijanja liječen u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.

 

- Psihijatri su ustanovili da je preživio strašan stres, koji je nastao kao posljedica tuče. U dokumentaciji je navedeno da je bio u teškoj psihozi. Mog sina sam sahranila u bijelom sanduku, s bijelim krstom. Znam da je Dragan otišao na bolje i ljepše mjesto, a oni su na slobodi - kroz suze nam je rekla očajna majka.

 

Podsjetimo, Milošević je izvršio samoubistvo u ponedjeljak uveče, u kući u kojoj je živio s majkom i dva mlađa brata. Nesrećnog fudbalera pronašao je trinaestogodišnji brat.

 

Nasilnici Savo Pavlović (48) i Predrag Milošević (48) skoro četiri godine nakon prebijanja fudbalera Dragana Miloševića nalaze se na slobodi! Kako je Kurir ranije pisao, optužnica protiv njih podignuta je tek u julu 2016. godine, iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.