STIŽE ZAVJET, a ON je glavni NEGATIVAC: Čuvenog Zumbul-agu NEĆETE PREPOZNATI!

20.11.2017 18:00
stize-zavjet-a-on-je-glavni-negativac-cuvenog-zumbul-agu-necete-prepoznati-1

Kad: 20.11.2017. u 20:00

Gdje: TV Pink BH

 

Poznatog turskog glumca, Selima Bayraktara, publika na ovim prostorima imala je priliku da upozna kao simpatičnog, ali lukavog Zumbul-agu u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Ovog puta, Selima ćete gledati u potpuno drugačijoj ulozi, u novoj visokobudžetnoj turskoj seriji "Zavjet", a zbog promijenjenog izgleda, mnogi nikada ne bi pogodili da je to upravo Zumbul-aga.

 

Ovaj popularni glumac u seriji "Zavjet", koja će sa prikazivanjem početi u ponedjeljak, 20. novembra od 20 sati na TV Pink BH, tumači glavnog negativca, Zekkara Karakaya, koji misli da novcem i uticajem može kupiti sve, pa i ljubav.

 

Kroz ulogu pohlepnog Zekkara, Selim je još jednom pokazao svu raskoš svog glumačkog talenta, kao i nevjerovatnu sposobnost transformacije.

 

Zekkar se, uprkos tome što ima suprugu Semu, zaljubljuje u Zühre Filiz i ne bira sredstva da je razdvoji od njene ljubavi, Seyit Zahira.

 

Da li će uspjeti da stane na put Zuhrinoj i Seyitovoj ljubavi, saznaćete u seriji Zavjet koja je zbog radnje, ali i glumačke ekipe, imala veliku gledanost u Turskoj, te nema sumnje da će pridobiti i publiku u regionu.

 

Scenario potpisuje Gul Oguz, autorka serije "Sila", koja se tokom 2014. i 2015. godine emitovala na TV Pink BH i koja je stekla ogromnu popularnost i odlične kritike.

 

Ne propustite sjajnu ljubavnu priču i seriju "Zavjet", koja kreće u emitovanje na TV Pink BH od ponedjeljka, 20. novembra svakim danom od 20 sati!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.