x

STRAŠNO: 13-godišnjakinja pristala na se*s sa mladićem!

Bajinobaštanin M. Đ. (20) uhapšen je i određeno mu je policijsko zadržavanje zbog obljube 13-godišnje djevojčice, učenice sedmog razreda. Na se*s sa sedam godina starijim mladićem, saznaje „Alo!”, djevojčica je dobrovoljno pristala, a intimne odnose su imali više puta.

- Iako je djevojčica pristala da vodi ljubav s njim, M. Đ. se tereti za obljubu djeteta jer se intimni odnos sa osobom mlađom od 14 godina tretira kao krivično djelo - rekli su nam nezvanično u policiji.

 

Klupko veze učenice sedmog razreda jedne osnovne škole u Bajinoj Bašti i momka sa kojim je bila emotivno bliska, saznaje „Alo!”, počelo je da se odmotava krajem prošle nedjelje, kada je djevojčicin otac, saznavši da se ona viđa sa mnogo starijom momkom, posumnjao da njegova kćerka ima sek*ualne odnose i slučaj prijavio policiji.

 

Obaviješteno je Više tužilaštvo u Užicu, koje je naložilo da stručna ginekološka komisija pregleda dijete.

 

- U petak po podne, majka i otac doveli su kćerku na ginekološki pregled u užičku bolnicu. Istog dana utvrđeno je da je sedmakinja izgubila nevinost i da je odnose sa muškarcem imala više puta. Ginekološki nalaz utvrdio je da mlada Bajinobaštanka nije bila silovana - kaže naš izvor iz Opšte bolnice u Užicu.

 

Djevojčica je potom priznala da je imala se*s sa M. Đ., koji je prekjuče i uhapšen. Policijska uprava Užice saopštila je da je obljuba počinjena u februaru.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.