x

STRAŠNO: Nakon vijesti da je bh. pjevač Amar Jašarspahić Gile učestvovao u nesreći u kojoj je poginulo troje, oglasio se Fan klub!

Nakon navoda pojedinih medija da je bh. pjevač Amar Jašarspahić Gile učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginulo troje ljudi, oglasili su se objavom iz Giletovog fan kluba. Naime, kako su prenijeli pojedini mediji u regionu, navodno je Gile učestvovao u strašnoj nesreći u kojoj je smrtno stradalo troje ljudi, a on sam izvukao živu glavu.

Tako se činilo i na FB profilu dotičnog pjevača, koji je na njemu objavljivao statuse u kojima otkazuje daljnje nastupe ‘zbog gubitka’ i potresenosti, a ispod kojih su mu brojni fanovi ostavljali poruke podrške i utjehe. Također, na istom su profilu bile objavljene i fotografije Gileta i ‘kuma’ koji je stradao uz statuse ‘laka ti zemlja’.

 

Međutim, u međuvremenu su se pojavile i nove informacije – da je sve to netačno, a primjer za to je i stranica Giletovog fan kluba na kojoj se pojavila sljedeća objava:

 

Nakon toga, navedeni FB profil pod imenom Amar Jašarspahić Gile misteriozno je nestao – pa se očito može zaključiti da je plasirao netačne informacije!

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.