x

STRAŠNO: Pogledajte šta je Tanja Savić uradila Giletu!

Pjevačica Tanja Savić prevarila je ljude za nastup u  diskoteci u Doboju za 3.000 eura. Pjevačici je kolega iz „Granda“ Amar Gile Jašarspahić nabacio tezgu preko svog druga koji je menadžer u klubu gdje je trebalo ona da pjeva, ali je ona uzela pare i pobjegla.

Tanja je kao uslov izričito tražila da novac za nastup uplate mjesec dana ranije, što nije zakucano pravilo, da bi ona samo dan pred nastup javila da navodno ima smrtni slučaj, a već uveče je gostovala u jednoj emisiji koja se emitovala uživo. Sljedećeg jutra spakovala je kofere i sa mužem pobjegla u Australiju.

 

``Gile je zvao Tanju i rekao joj kako je njegov prijatelj zainteresovan da ona pjeva u klubu u Doboju. Iako nije imala mnogo zakazanih tezgi, kolega joj je pomogao da zaradi novac, ali ga je ona ispalila. Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mjesec dana prije nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da pjeva``, priča izvor iz diskoteke, i dodaje da su u prvi mah povjerovali u pjevačicinu priču, ali već sutradan su saznali da je cijela priča bila smišljena.

 

``Iz novina smo saznali da ona uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari trebao za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalcima. Ovo nije dobro po nju i njen dalji rad, jer sada cijela BiH zna da nikad sa njom ne mogu biti sigurni``, priča izvor koji nije želio da otkriva svoje ime.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.