x

STRAST Tetovaža, statusi i srca na Fejsbuku odaju vezu djevojke koja je pronađena mrtva u beogradskom hotelu i Željka Mitrovića!

Ivana Bodrožić, djevojka koja je pronađena mrtva u “Hajatu”, na svom Fejsbuk profilu nije krila strast, opčinjenost i bliskost sa Željkom Mitrovićem. Vlasnik „Pinka“ je u srijedu u policiji rekao da su on i Ivana bili u “bliskoj vezi sedam godina”. Poslije te izjave jasno je o kom muškarcu je Ivana sve vrijeme pisala na svom Fejsbuk profilu.

Na profilu lijepe Novosađanke nema poruka i izjava o drugim muškarcima osim o Mitroviću, iako ga nigdje ne pominje po imenu. Ivana je svoja strasna osjećanja prema samo jednom muškarcu objašnjavala ovako:

 

- Jer on je muškarac, pravi, on zna da cijeni, da poštuje! Nije kukavica - napisala je Iva ispod fotografije objavljene 25. marta. To je u stvari selfi sa Mitrovićem, koji u tom trenutku priča telefonom.

 

Listajući profil Ivane Bodrožić unazad godinu dana, očigledno je da je njena opčinjenost Mitrovićem trajala. Ivine drugarice su ispod njihovih fotografija dopisivale srca, a jedna od njih joj je napisala da je “presrećna žena koja ima takvog muškarca, koji se dva puta ne rađa”, što je Iva potvrdila.

 

Da je na Željka Mitrovića bila ponosna, pokazuje i da je istu fotografiju sa prijateljima podijelila i 9. maja.

 

Još jedan post Ivane Bodrožić je vrlo zanimljiv. Opet piše o muškarcu kome ne navodi ime, ali se iz svake rečenice naslućuje da je riječ o nekom s kim je u vezi jako dugo:

 

- Nikada me nije učio da živim bez njega, uvijek se trudio da nikada ne osjetim da nije tu i kada je jako daleko i da nemam njegovu podršku u svemu... To je prijateljstvo!!! Šta će mi bilo ko u životu kada imam njega??? Neću nekoga ko će me navikavati da budem bez njega, nego naprotiv - napisala je Ivana.

 

Ovdje nije kraj Ivaninim emotivnim izletima, ali je ovog puta spomenuta riječ “prijateljstvo”:

 

- Polovina moga bića, najbolji prijatelj, nikada me iznevjerio nije, uvijek je tu uz mene. Sluša kako histerišem i lupetam gluposti pa onda sjednem i plačem, a on se smije, kaže koja si ti budala.... Oko čega se ti nerviraš... Kao vjetar stoji iza mene i daje mi snagu.... - stoji u Ivaninoj poruci.

 

Ivana Bodrožić opisivala je svaku anegdotu i susret sa voljenim muškarcem. Njihova veza imala je svoj život na Fejsbuku. Ona je opisivala sve zajedničke trenutke, a prijateljima je objasnila šta cijeni kod svog muškarca.

 

- Ko će prekidati sa predsjednikom države sastanak zato što ja plačem jer me boli stomak da bi mi rekao da se utoplim, popijem čaj, i pustim neki smiješan film i ne mislim na bol... Uvijek ima vremena za mene! Nikada nema te gužve i haosa koji bi ga odvojio od mene - napisala je Ivana ispod selfija sa Željkom Mitrovićem.

 

Zahvalnost i emociju prema Mitroviću pokazala je i fotografijom tetovaže koju je objavila 3. septembra 2011. Ivana je na desnom ramenu istetovirala ime “Željko”.

 

Jedna od posljednjih Ivinih poruka napisana je 7. decembra kada je objavila “da se osjeća voljeno”. Nađena je mrtva četiri dana kasnije u “Hajatu”.

 

Misteriozni status poslije smrti

 

Ivana Bodrožić je posljednji status napisala 8. decembra i posvetila ga “tužnoj i jako ružnoj ženi koju sažaljeva i koja je paćenica”. Ono što, međutim, predstavlja misteriju za policiju jeste što je status promijenjen u petak, 12. decembra, dan poslije njene smrti. Dopisano je da postoji i “čovjek kog puno voli, zbog kog bi sve uradila i koji je jedini u njenom životu već sedam godina”. Dopisano je i “... koji je lagano ubija”.

 

Željko Mitrović nakon Ivanine smrti nije krio tugu i očaj, što su vidjeli okupljeni na sahrani u Sirigu. Mitrović je, prema njihovim riječima, nekoliko puta prekinuo sveštenika tokom opela uz opaske “zbog čega Bog uzima mlade i bezgrešne”. Željko je na vijencu napisao “Posljednji pozdrav mojoj dragoj Ivani. Tvoj Željko Mitrović”. Identično je naveo i u čitulji koju je dao u novosadskom “Dnevniku”. Na umrlici, okačenoj na ulazna vrata stana Bodrožića u Novom Sadu, uz ožalošćenu majku Nadu stoji i Mitrovićevo ime.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.