x

STRAVIČAN UDES NA PUTU KRALJEVO - RAŠKA: Dječak (8) poginuo, majka teško povrijeđena u sudaru!

KRALJEVO -  Dječak star osam godina poginuo je oko 13 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magsitrali, u mjestu Bare između Kraljeva i Raške, blizu varošice Ušće.

Majka dječaka, čiji identitet nije bio poznat teško je povrijeđena u ovom udesu i sa prelomima grudnog koša, ruke i koljena zbrinuta je u Opštoj bolnici u ``Studenica`` u Kraljevu i nije jučer popodne bila vitalno ugrožena.

 

Po izjavi ljekara bolnice u Kraljevu, dječak je u bolnicu sa povredama glave i desne natkoljenice dovezen bez pulsa, pokušana je reanimacija koja je trajala 45 minuta, ali ljekari nisu uspjeli da spase život djetetu.

 

Do popodnevnih sati nije bilo zvaničnih informacija kako je do udesa došlo. Zna se jedino da su majka i dijete koje je preminulo bili u putničkom automobilu koji se sudario sa teretnim vozilom.

 

Majka i dijete koji su najvjerovatnije sa područja Raške odmah poslije udesa su kolima hitne pomoći prebačeni u Kraljevo gdje uprkos velikim naporima ljekara dijete nije spašeno. Saobraćaj na ovom dijelu puta jučer je zbog uviđaja bio u prekidu više sati.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.