x

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U NIŠU: Cijeli sprat sručio se na nastradale BLIZANCE, povrijeđeno četvoro ljudi!

U eksploziji plinske boce koja se dogodila u Ulici Milana Blagojevića u Nišu poginule su dvije osobe, a četvoro je povrijeđeno. Kako ``Blic`` nezvanično saznaje, u stravičnoj eksploziji stradali su brat i sestra blizanci stari 18 godina. Na teren su ubrzo izašle ekipe vatrogasaca i policije. 

Prvi u pomoć pritekao je i Dejan Tocić, koga je snažna eksplozija digla na noge, da je istrčao na ulicu.

 

- Na ulici je ležao muškarac i čulo se zapomaganje iz kuće. Viknuo sam ``da li ima djece`` i kada su mi rekli da ima, impulsivno sam potrčao unutra da im pomognem. Međutim, prizor je bio stravičan. Naišao sam na dječaka koji je bio zarobljen ispod betonske ploče, a odmah pored njega ležala je i djevojčica. Nijedno ni drugo nisu davali znake života. Cijeli prvi sprat se sručio na njih, nije bilo moguće da ih izvučem - uznemiren ispričao je za ``Blic`` Tocić.

 

Još uvijek nije poznato koliko je ljudi bilo u kući kada je došlo do eksplozije. Stradali blizanci navodno su bili u gostima. 

 

Kako nezvanično saznajemo do eksplozije je došlo u prizmelju kuće, a uzrok je neispravna plinska boca. Kako kaže jedna od komšinica iz obližnje kuće, u prizemlju je živjela sama starija žena.

 

- Prije samo dva dana je ugradila taj plin i bila je jedna komšinica kod nje i rekla joj da se osjeća gas. Odmahivala je glavom na to rekla da bi ona to znala, jer je valja po struci hemičarka - ispričala je Kosana Miligić.

 

Na lice mjesta stigao je i gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Tek nakon nekoliko sati, iznijeta su i tijela stradalih iz kuće.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.