x

STRAVIČNA NESREĆA U BULEVARU: Tramvaj raskomadao čovjeka!

Nepoznata osoba poginula je u utorak uveče nešto prije 23 sata u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na nju naletio tramvaj, pišu beogradski mediji.

Kako navode, nesreća se dogodila kod kafane ``Lipov lad``.

 

Iz Hitne pomoći navode da je ``u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu poginula je jedna osoba u 22.50``.

 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su ``nepoznate okolnosti dovele do smrtnog ishoda i da će istražni postupak utvrditi razloge``.

 

``Blic`` piše da je riječ o muškarcu srednjih godina koji je najvjerovatnije pretrčavao Bulevar van pješačkog. U tom trenutku na njega je naletio tramvaj koji se kretao iz pravca centra grada ka okretnici u Ustaničkoj ulici.

 

Oni navode da je tramvaj je muškarca odnio oko sto metara uzbrdo od mjesta udara.

 

Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

 

``Novosti`` pišu da je muškarac ``iskočio iz prvog vagona duplog tramvaja i pao ispod drugog``, da ga je tramvaj raskomadao i da su ``dijelovi tijela bili rasuti u dužini od 200 metara``.

 

Prema riječima dežurnog dispečera GSP-a, muškarac se nalazio u dupliranom tramvaju na liniji 7 i na stajalištu ``Lion``, čovjek je nasilno otvorio vrata i ispao iz tramvaja.

 

``Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće u smeru ka okretnici u Ustaničkoj. Vozač nije ni primetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isekao,`` potvrdio je ``Novostima`` dispečer GSP-a.

 

Takođe, list piše da je poginuli čovjek navodno bio u alkoholisanom stanju.

 

Izvor: Nezavisne.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.