x

STRAVIČNO! PAKLENI PLAN ALBANACA: Krvnik Haradinaj traži CECINU GLAVU!

Ceca Ražnatović na meti je albanske mafije u Danskoj, koja želi da se osveti Srbima jer od francuskih vlasti traže izručenje Ramuša Haradinaja zbog ratnih zločina! Ovu informaciju otkrila je danska tajna služba PET, koja je presrela razgovore bivših pripadnika OVK koji se nalaze u Kopenhagenu.

Srpska pjevačica će u petak pjevati na proslavi u toj zemlji, gdje joj prijeti opasnost od albanskih terorista. Agenti tajne službe Danske saznali su da albanska mafija planira otmicu, možda čak i ubistvo srpske pjevačice, a sumnja se da je razlog tome Haradinaj. Zato će folk zvijezdu tokom njenog boravka u Danskoj obezbjeđivati pripadnici bezbjednosno-informativne službe PET!

 

Iako je Haški tribunal oslobodio Haradinaja, Srbija je došla u posjed novih dokaza za genocid nad Srbima. Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova trenutno je u Francuskoj, koju ne može da napusti zbog poternice koju je za njim raspisala Srbija. 

 

- S obzirom na to da je pjevačica Arkanova udovica, patriota i da je nazivaju srpskom majkom, napad na nju smatra se direktnim napadom na Srbiju, pa je njena bezbijednost ugrožena. Zbog sumnje da je meta albanskih terorista, Cecu će štititi telohranitelji kraljevske prodice - kaže naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.