x

STRAVIČNO: Učesnica Farme brutalno pretukla...

Jelena Krunić, učesnica „Farme“, prije nešto više od dva mjeseca prebila je svoju nekada najbolju drugaricu Anđelu Vešticu. Njih dvije su zaratile zbog Vlade Matovića, bivšeg člana grupe Elitni odredi, s kojim je Krunićeva godinama bila u vezi. Naime, ona je saznala da je Veštica, odmah nakon njihovog raskida, otrčala kod pjevača.

Kad je go-go igračica za to saznala, provukla je kroz šake najbolju drugaricu i zauvijek završila s njihovim prijateljstvom. A šamaranje je palo na jednom poznatom beogradskom splavu. O svemu što je dogodilo Jelena Krunić je pričala za Kurir Stars na samom ulasku u „Farmu“.

 

- Tačno je da sam prebila Vešticu. Opet bih je izudarala, ali nikako da je sretnem. Voljela bih da je vidim na „Farmi“ - započela je priču Krunićeva i nastavila:

 

- Nije Vlada jedini razlog zbog kojeg sam je tukla. On je bio samo kap koja je prelila čašu. Anđela me je baš razočarala, a bile smo najbolje drugarice. Živjela je kod mene, stalno sam joj pomagala. Iako je bila upućena u moju vezu s Vladom, s njim se viđala meni iza leđa. Čim smo nas dvoje raskinuli, ona je brže-bolje otišla kod njega i našla mu se kao „utjeha“. Kad sam to saznala, htjela sam da je pozovem kod sebe u stan, ali sam odustala, pa sam čekala da mi neko javi da je ona u gradu, i to se i desilo.

 

Ona kaže da je iz kreveta otišla na splav da se obračuna s bivšom najboljom drugaricom.

 

- U dva sata iza ponoći drug me je pozvao i rekao da je taj ološ na splavu. U pidžami sam izletjela iz stana. Hostesa me je odvela do nje i ja sam odmah počela da je čupam i udaram joj šamare, a onda sam dohvatila pikslu da je gađam, ali je reagovalo obezbjeđenje. Nju su odveli sa splava, a ja sam sama otišla. Od tada me se boji i znam da sam ja razlog zašto nije ušla na „Farmu“, a iskreno, voljela bih da uđe, jer bih je uništila riječima. Ne bih na imanju prljala ruke, ono što znam o njoj bi je dokrajčilo - kaže Jelena.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.