x

STVAR IZMAKLA KONTROLI, IMA ČAK 125 KG: Ana Nikolić hitno mora da...

Ana Nikolić je presretna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lijepa pjjevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze ljekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana poslije porođaja shvatila da je vrag odnio šalu, te se već bacila na dijetu. Ona ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto riješila da debljini stane na put.

- Ana je uvijek vodila računa o izgledu, ali se poslejdnjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvijek najljepša, bez obzira na kilograme.

 

Kada je zatrudnila, pustila je na volji svom hedonizmu i riješila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja - priča naš sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

 

- Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je pretjerala kada su je ljekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak.

 

Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspijevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Započetak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

 

A da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila kćerka.

 

- Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema kćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slijede naporni treninzi.

 

Njen plan je da Ana počne da vježba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proljeće bude bomba kao što je uvijek i bila - zaključuje sagovornik.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.